St. Joseph's - Bklyn vs Lincoln (Pa.) (Mar 28, 2009)

 
Box Score
 

Lady Bears Softball 2009
St. Joseph's - Bklyn vs Lincoln (Pa.)
Mar 28, 2009 at Washington, D.C. (Gallaudet University)

St. Joseph's - Bklyn 15 (4-5)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Mendez, Theresa cf 
Safi, Jennifer 2b/ss 
Kakavas, Caitlyn 3b 
  Girardi, Christina 3b/2b 
Chiaramonte, Alyson lf 
Palmieri, Emily 1b 
Scheer, Lisa p 
  Kramer, Danielle pr 
Marinello, Jackie c 
Cancemi, Carissa ss 
  Troise, Jillian ss/3b 
Basmagy, Julianne dp 
Norris, Catherine rf 
  Norris, Lauren rf 
Totals  20  15  12  20  15  10 
  

Lincoln (Pa.) 2 (4-10)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
MCMILLAN,Sharell 3b 
COOK,Tanina ss 
COLSTON,Charisse c/p 
ADAMS,Britny p/c 
MOSELY,DeJuana 2b 
BAXTER,Jasmine 1b 
KOTI,Rahinat lf 
EVANS,Sasha cf 
APOLLON,Nicole rf 
Totals  19  15 

Score by Innings               R  H  E
--------------------------------------
St. Joseph's - Bklyn 423 51 - 15  7  0
Lincoln (Pa.)....... 200 00 -  2  4  3
--------------------------------------
E - MCMILLAN; COOK; EVANS. LOB - SJC-BK 10; Lincoln 6. 2B - Mendez(2); Scheer(1). HBP - MCMILLAN. SB - Mendez(2); Safi 2(4); Kakavas(1); Scheer(1); Marinello(1); COLSTON.

St. Joseph's - Bklyn  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Scheer, Lisa W,2-3  5.0  19  23 
  
Lincoln (Pa.)   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ADAMS,Britny L  1.0  10 
COLSTON,Charisse   4.0  11  10  13  17  30 

Win - Scheer (2-3). Loss - ADAMS (). Save - None. WP - Scheer 3(6); COLSTON; ADAMS 3. HBP - by Scheer (MCMILLAN). PB - Marinello 2(7); COLSTON; ADAMS. Inherited runners/scored: None.

Umpires -
Start: 4:00 PM Time: Attendance: 20

 
Play-by-Play
 

Lady Bears Softball 2009
St. Joseph's - Bklyn vs Lincoln (Pa.)
Mar 28, 2009 at Washington, D.C. (Gallaudet University)

St. Joseph's - Bklyn starters: 21/cf Mendez; 11/2b Safi; 31/3b Kakavas; 9/lf Chiaramonte; 5/1b Palmieri; 4/p Scheer; 15/c Marinello; 16/ss Cancemi; 13/dp Basmagy; 18/rf Norris, C.;

Lincoln (Pa.) starters: 8/3b MCMILLAN; 21/ss COOK; 4/c COLSTON; 22/p ADAMS; 24/2b MOSELY; 32/1b BAXTER; 26/lf KOTI; 11/cf EVANS; 2/rf APOLLON;

St. Joseph's - Bklyn 1st - Mendez walked. Mendez advanced to second on a wild pitch. Safi walked. Safi stole second; Mendez stole third. Kakavas walked. Mendez scored on a passed ball. Kakavas stole second; Safi stole third. Chiaramonte popped up to p. Kakavas advanced to third on a wild pitch; Safi scored on a wild pitch. Palmieri struck out swinging. Scheer walked. Scheer stole second. Scheer advanced to third on a wild pitch; Kakavas scored on a wild pitch. Marinello walked. Marinello stole second. Cancemi walked. Basmagy walked, RBI; Cancemi advanced to second; Marinello advanced to third; Scheer scored. Mendez reached on a fielder's choice; Basmagy advanced to second; Cancemi advanced to third; Marinello out at home 3b to c. 4 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

Lincoln (Pa.) 1st - MCMILLAN struck out swinging. COOK struck out swinging. COLSTON singled to shortstop. COLSTON stole second. COLSTON advanced to third on a wild pitch. COLSTON scored on a passed ball. ADAMS singled, bunt. MOSELY walked; ADAMS advanced to second. MOSELY advanced to second on a wild pitch; ADAMS advanced to third on a wild pitch. BAXTER walked. BAXTER advanced to second on a wild pitch; MOSELY advanced to third on a wild pitch; ADAMS scored on a wild pitch. KOTI struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

St. Joseph's - Bklyn 2nd - COLSTON to p. ADAMS to c. Safi walked. Kakavas walked; Safi advanced to second. Kakavas advanced to second on a wild pitch; Safi advanced to third on a wild pitch. Chiaramonte singled. Palmieri reached on a fielder's choice; Chiaramonte advanced to second; Kakavas advanced to third; Safi out at home 3b to c. Scheer walked, RBI; Palmieri advanced to second; Chiaramonte advanced to third; Kakavas scored. Marinello walked, RBI; Scheer advanced to second; Palmieri advanced to third; Chiaramonte scored. Cancemi reached on a fielder's choice; Marinello advanced to second; Scheer advanced to third; Palmieri out at home ss to c. Basmagy lined out to cf. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Lincoln (Pa.) 2nd - EVANS struck out swinging. APOLLON struck out looking. MCMILLAN popped up to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

St. Joseph's - Bklyn 3rd - Mendez walked. Safi walked; Mendez advanced to second. Kakavas popped up to ss; Safi advanced to second on an error by ss; Mendez advanced to third on the error. Chiaramonte singled to center field, 2 RBI, advanced to second on an error by cf; Safi scored; Mendez scored. Palmieri grounded out to 3b. Scheer doubled, RBI; Chiaramonte scored. Marinello walked. Cancemi walked; Marinello advanced to second; Scheer advanced to third. Basmagy lined out to ss. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

Lincoln (Pa.) 3rd - COOK popped up to ss. COLSTON popped up to ss. ADAMS singled to third base, bunt. ADAMS advanced to second on a passed ball. MOSELY struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

St. Joseph's - Bklyn 4th - Mendez doubled. Safi walked. Safi advanced to second on a passed ball; Mendez advanced to third on a passed ball. Kakavas walked. Chiaramonte reached on a fielder's choice; Kakavas advanced to second; Safi advanced to third; Mendez out at home p to c. Palmieri walked, RBI; Chiaramonte advanced to second; Kakavas advanced to third; Safi scored. Scheer walked, RBI; Palmieri advanced to second; Chiaramonte advanced to third; Kakavas scored. Kramer pinch ran for Scheer. Marinello walked, RBI; Kramer advanced to second; Palmieri advanced to third; Chiaramonte scored. Cancemi singled, 2 RBI, advanced to second on the throw; Marinello advanced to second, advanced to third on the throw; Kramer scored; Palmieri scored. Cancemi out at second ss unassisted, runner left early. Marinello out at third 3b unassisted, runner left early. 5 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Lincoln (Pa.) 4th - Troise to ss for Cancemi. Norris, L. to rf for Norris, C.. Girardi to 3b for Kakavas. Scheer to p for Kramer. BAXTER grounded out to 1b unassisted. KOTI singled up the middle. EVANS walked; KOTI advanced to second. APOLLON struck out looking. MCMILLAN hit by pitch; EVANS advanced to second; KOTI advanced to third. COOK popped up to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

St. Joseph's - Bklyn 5th - Basmagy grounded out to 3b. Mendez singled. Safi reached on a fielder's choice; Mendez advanced to third on an error by 3b. Girardi struck out swinging. Chiaramonte singled, RBI; Safi advanced to third; Mendez scored, unearned. Safi out at third 3b unassisted, runner left early. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Lincoln (Pa.) 5th - Safi to ss. Girardi to 2b. Troise to 3b. COLSTON flied out to lf. ADAMS grounded out to 3b, bunt. MOSELY grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


St. Joseph's - Bklyn 15, Lincoln (Pa.) 2 (Mar 28, 2009 at Washington, D.C.)
----------------------------------------------------------------------
St. Joseph's - Bklyn 423 51 - 15  7  0      (4-5)
Lincoln (Pa.)....... 200 00 -  2  4  3      (4-10)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: St. Joseph's - Bklyn - Scheer, Lisa. Lincoln (Pa.) - ADAMS,Britny; COLSTON,Charisse(2)
.
Win-Scheer, Lisa(2-3)  Loss-ADAMS,Britny  T-  A-20