St. Joseph's - Bklyn vs Univ. of Chicago (Mar 25, 2008)

 
Box Score
 

Lady Bears Softball 2008
St. Joseph's - Bklyn vs Univ. of Chicago
Mar 25, 2008 at Tucson, AZ (Lincoln Field)

St. Joseph's - Bklyn 1 (0-4)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Safi, Jennifer 2b 
  Ament, Christina 2b 
Mendez, Theresa cf 
Marinello, Jackie c 
Basmagy, Julianne p 
  Norris, Lauren p 
Kavanagh, Allison 3b 
Norris, Catherine rf 
Donovan, Kimberly 1b 
Cancemi, Carissa ss 
  Girardi, Christina ss 
Gleason, Tara dp 
  Simo, Melissa dp 
Kramer, Danielle lf 
Totals  19  12 
  

Univ. of Chicago 17

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Pineros dp 
  Ricordati dp 
Lenson 2b 
White ss 
Duffy lf 
Simile 3b 
  Harvey 3b 
Lighty c 
Francis rf 
Wierenga 1b 
  Feibel 1b 
Romano cf 
  Knapp cf 
Corfias p 
Totals  27  17  14  12  15 

Score by Innings               R  H  E
--------------------------------------
St. Joseph's - Bklyn 010 00 -  1  3  5
Univ. of Chicago.... 224 9X - 17 14  2
--------------------------------------
E - Mendez; Cancemi 2; Kramer 2; White; Corfias. LOB - SJC-BK 3; Chicago 6. 2B - Harvey; Lighty 2. SF - Francis. SB - Simile; Lighty; Francis; Romano.

St. Joseph's - Bklyn  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Basmagy, Julianne L,0-3  3.1  10  13  22  28 
Norris, Lauren   0.2 
  
Univ. of Chicago   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Corfias W  5.0  19  19 

Win - Corfias. Loss - Basmagy. Save - None. WP - Basmagy 4. PB - Marinello 3.

Umpires -
Start: 9:00 AM Time: 1:25 Attendance: 25

 
Play-by-Play
 

Lady Bears Softball 2008
St. Joseph's - Bklyn vs Univ. of Chicago
Mar 25, 2008 at Tucson, AZ (Lincoln Field)

St. Joseph's - Bklyn starters: 11/2b Safi; 21/cf Mendez; 15/c Marinello; 13/p Basmagy; 14/3b Kavanagh, A; 18/rf Norris, C; 9/1b Donovan; 16/ss Cancemi; 5/dp Gleason; 23/lf Kramer;

Univ. of Chicago starters: 8/dp Pineros; 7/2b Lenson; 16/ss White; 5/lf Duffy; 17/3b Simile; 4/c Lighty; 20/rf Francis; 11/1b Wierenga; 10/cf Romano; 1/p Corfias;

St. Joseph's - Bklyn 1st - Safi struck out swinging. Mendez grounded out to ss. Marinello struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Univ. of Chicago 1st - Pineros lined out to ss. Lenson struck out swinging, out at first c to 1b. White singled to left field. Duffy singled, advanced to second on an error by lf; White advanced to third. Duffy advanced to third on a wild pitch; White scored, unearned. Simile walked. Simile stole second. Simile advanced to third on a wild pitch; Duffy scored, unearned. Lighty popped up to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

St. Joseph's - Bklyn 2nd - Basmagy flied out to lf. Kavanagh, A grounded out to 2b. Norris, C singled to left field. Donovan reached on an error by p; Norris, C advanced to second. Cancemi reached on an error by ss; Donovan advanced to second; Norris, C advanced to third. Gleason singled, RBI; Cancemi advanced to second; Donovan advanced to third; Norris, C scored, unearned. Safi grounded out to 3b unassisted. 1 run, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

Univ. of Chicago 2nd - Francis walked. Francis stole second. Wierenga struck out swinging. Francis advanced to third on a passed ball. Romano walked, advanced to second on a passed ball; Francis scored, unearned. Pineros grounded out to p; Romano advanced to third. Lenson reached on an error by ss; Romano scored, unearned. White fouled out to 1b. 2 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

St. Joseph's - Bklyn 3rd - Mendez lined out to ss. Marinello grounded out to 3b. Basmagy flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Univ. of Chicago 3rd - Duffy grounded out to p. Simile singled to shortstop. Lighty doubled, RBI; Simile scored. Lighty stole third. Francis flied out to lf, SF, RBI; Lighty scored. Wierenga singled. Romano singled; Wierenga advanced to second. Romano stole second; Wierenga advanced to third. Pineros walked; Romano advanced to third on a passed ball; Wierenga scored, unearned. Lenson singled, RBI; Pineros advanced to second; Romano scored. Lenson advanced to second on a wild pitch; Pineros advanced to third. White flied out to rf. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

St. Joseph's - Bklyn 4th - Kavanagh, A singled to second base. Norris, C lined out to ss; Kavanagh, A out at first ss to 1b. Donovan struck out. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Univ. of Chicago 4th - Duffy reached on an error by ss. Harvey to 3b for Simile. Harvey doubled, RBI; Duffy scored, unearned. Simile to 3b for Harvey. Lighty reached on an error by lf, advanced to second on the throw; Simile advanced to third. Francis walked. Feibel to 1b for Wierenga. Feibel singled, 2 RBI; Francis advanced to second; Lighty scored, unearned; Simile scored. Knapp to cf for Romano. Feibel advanced to second on a wild pitch; Francis advanced to third. Knapp struck out swinging. Ricordati to dp for Pineros. Ricordati singled, 2 RBI, advanced to second on an error by cf; Feibel scored, unearned; Francis scored, unearned. Ament to 2b for Safi. Norris, L to p for Basmagy. Ricordati out at second ss unassisted, runner left early. Lenson singled to center field. White walked; Lenson advanced to second. Duffy singled; White advanced to second; Lenson advanced to third. Simile walked, RBI; Duffy advanced to second; White advanced to third; Lenson scored, unearned. Lighty doubled, 2 RBI; Simile advanced to third; Duffy scored, unearned; White scored, unearned. Francis singled, RBI; Lighty advanced to third; Simile scored, unearned. Feibel flied out to lf. 9 runs, 7 hits, 3 errors, 2 LOB.

St. Joseph's - Bklyn 5th - No play. Girardi to ss for Cancemi. Simo to dp for Gleason. Girardi struck out swinging. Simo struck out swinging. Ament grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Univ. of Chicago 17, St. Joseph's - Bklyn 1 (Mar 25, 2008 at Tucson, AZ)
----------------------------------------------------------------------
St. Joseph's - Bklyn 010 00 -  1  3  5      (0-4)
Univ. of Chicago.... 224 9X - 17 14  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: St. Joseph's - Bklyn - Basmagy, Julianne; Norris, Lauren(4). Univ. of Chicago -
Corfias.
Win-Corfias  Loss-Basmagy, Julianne(0-3)  T-1:25  A-25